Jeg skjønner fremdeles ikke hva som er galt, jeg.
Se dette eksempelet:
20l
Bitterhumle: 60min
Smak: 50g 5-15min
Aroma: 50g 0-2min
Jeg kan f.eks tilsette 60g blomst under kjøling, og før gjæringen har startet lukter vørteren kraftig humlet. MEN, når det har gjæret ned virker brygget så å si
uhumlet, og jeg må tørrumle :help: Som om aromastoffene forsvinner helt under gjæringen?
Så er det noen som har forslag, eller opplevd noe lignene?? Trenger all hjelp jeg kan få!
Se dette eksempelet:
20l
Bitterhumle: 60min
Smak: 50g 5-15min
Aroma: 50g 0-2min
Jeg kan f.eks tilsette 60g blomst under kjøling, og før gjæringen har startet lukter vørteren kraftig humlet. MEN, når det har gjæret ned virker brygget så å si
uhumlet, og jeg må tørrumle :help: Som om aromastoffene forsvinner helt under gjæringen?
Så er det noen som har forslag, eller opplevd noe lignene?? Trenger all hjelp jeg kan få!