Har tenkt å lage en enkel Brown Ale på BB30.
Tidligere har jeg lagd all-grain med sett som medfulgte, denne gang lages alt fra scratch.
Har tenkt følgende:
-5 kg Pale Malt (75ebc)
-0,5 Crystal (75)
-0,10 Cara pils (5)
-0,10 Chocolate (1200)
60 g Columbus 60min
20g Goldings 15 min
20g Goldings 1 min
Gjær: Safale-04 2 uker på 18 grader
Prosess:
22,5 liter oppvarming til 75grader
6kg malt i, røring og manuell resirk til mesketemp = 66grader
1 times hvile
1time resirkulering manuelt
Skylling med 10L oppkokt vann, avkjølt til 80 grader?
Vørter ca 22L
Prøvd å legge dette inn i noen programmer, men får litt forskjellig svar sikkert avhengig av mine manglende kunnskaper.
Noen som kan gi synspunkter/beregne dette?
Tidligere har jeg lagd all-grain med sett som medfulgte, denne gang lages alt fra scratch.
Har tenkt følgende:
-5 kg Pale Malt (75ebc)
-0,5 Crystal (75)
-0,10 Cara pils (5)
-0,10 Chocolate (1200)
60 g Columbus 60min
20g Goldings 15 min
20g Goldings 1 min
Gjær: Safale-04 2 uker på 18 grader
Prosess:
22,5 liter oppvarming til 75grader
6kg malt i, røring og manuell resirk til mesketemp = 66grader
1 times hvile
1time resirkulering manuelt
Skylling med 10L oppkokt vann, avkjølt til 80 grader?
Vørter ca 22L
Prøvd å legge dette inn i noen programmer, men får litt forskjellig svar sikkert avhengig av mine manglende kunnskaper.
Noen som kan gi synspunkter/beregne dette?