Lurer på om noen her vet om hvor man får tak i UHOMLA maltekstrakt, eller malt med litt røyksmak, dvs tørka på gamlemåten i ildhus.. Vil ha tak i dette da jeg skal prøve meg på en Gruit ( 20 liter ).
Skal iallefall bruke følgende krydder i "vikingølet":
2 gram Pors (Myrica gale)
2 gram rosmarin ( Rosmarinus officinalis)
2 gram Ryllik (Achillea millefolium)
mulig at jeg også slenger oppi litt einebær bare for morroskyld..
Noen som har ett forslag på gjærtype til dette brygget ?
Jeg tror disse kansje skulle gå:
Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen
Wyeast 1084 | Irish Ale
Wyeast 1338 | European Ale
Wyeast 3944 | Belgian Witbier
Skal iallefall bruke følgende krydder i "vikingølet":
2 gram Pors (Myrica gale)
2 gram rosmarin ( Rosmarinus officinalis)
2 gram Ryllik (Achillea millefolium)
mulig at jeg også slenger oppi litt einebær bare for morroskyld..
Noen som har ett forslag på gjærtype til dette brygget ?
Jeg tror disse kansje skulle gå:
Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen
Wyeast 1084 | Irish Ale
Wyeast 1338 | European Ale
Wyeast 3944 | Belgian Witbier