Tilsatte ca 5,4g sukker/l til flasking av en NØ #100 klone. Da det oppsto noe ikke bryggerelatert gikk det ca 40-50 min fra jeg tilsatte sukkeret til første flaske ble fylt. På lørdag hadde flaskene stått 3 uker på 22 grader. Jeg og bryggekompisen smakte 2 flasker før resten skulle til lagring. Det var ikke noe kullsyre, kunne høre et svakt svakt psst ved åpning, men kjente ikke noe til kullsyre.. Har gjæren spist opp alt sukkeret før flasking, eller vil det bli bedre om det får stå lenger?
Dersom det ikke er håp om bedring, ville dere tilsatt nytt sukker med sprøyte?
Må ellers si at dere/forumet gjør en super jobb med å hjelpe nybegynnere, lært mye(alt) av her :amen:
mvh Oddgeir
Dersom det ikke er håp om bedring, ville dere tilsatt nytt sukker med sprøyte?
Må ellers si at dere/forumet gjør en super jobb med å hjelpe nybegynnere, lært mye(alt) av her :amen:
mvh Oddgeir