Hei
Utstyr: BB60
Tenkte på følgende oppskrift: Men er usikker på hvor mye Laktose
Evnt andre tips til å forandre oppskriften?
Batch Size (fermenter): 40,00 l
Boil Size: 51,32 l
9,02 kg Pilsner (2 Row) UK (2,0 EBC) Grain 1 70,1 %
1,81 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 2 14,1 %
1,20 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) Grain 3 9,3 %
136,05 g Chinook [11,90 %] - Boil 60,0 min Hop 5 89,1 IBUs
49,47 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 7 11,9 IBUs
49,47 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min Hop 8 6,5 IBUs
49,47 g Nelson Sauvin [12,00 %]- Boil 5,0 min Hop 4 1,3 IBUs
150,17 g Chinook [11,90 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 10 0,0 IBUs
49,89 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
1,8 pkg California Ale (White Labs #WLP001) [35,49ml]
0,83 kg Milk Sugar (Lactose) [Boil for15 min](0,0 EBC)Sugar 6 6,5 %
Lemmon peel in secondary fermentation
Utstyr: BB60
Tenkte på følgende oppskrift: Men er usikker på hvor mye Laktose
Evnt andre tips til å forandre oppskriften?
Batch Size (fermenter): 40,00 l
Boil Size: 51,32 l
9,02 kg Pilsner (2 Row) UK (2,0 EBC) Grain 1 70,1 %
1,81 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 2 14,1 %
1,20 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) Grain 3 9,3 %
136,05 g Chinook [11,90 %] - Boil 60,0 min Hop 5 89,1 IBUs
49,47 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 7 11,9 IBUs
49,47 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min Hop 8 6,5 IBUs
49,47 g Nelson Sauvin [12,00 %]- Boil 5,0 min Hop 4 1,3 IBUs
150,17 g Chinook [11,90 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 10 0,0 IBUs
49,89 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
1,8 pkg California Ale (White Labs #WLP001) [35,49ml]
0,83 kg Milk Sugar (Lactose) [Boil for15 min](0,0 EBC)Sugar 6 6,5 %
Lemmon peel in secondary fermentation