Høres bra ut

Sjekket Brown ale nå. Den har stått i ti dager og hadde en OG på 1056 og nå en FG på 1004. Stått å gjæret i 17 grader. Den smakte godt og luktet godt

Hva kan vi gjøre galt som gjør at FG blir så lav. Legger ved fremgangsmåten vår.
Pale ale malt 5,9 kg
Karamellmalt 0,3 kg
Sjokolademalt 0,1 kg
Golding pellets 60 g koke 1 time
Cascade pellets 10 g koke 30 min
Saaz pellets 10 g koke 5 min
Lys sirup 0,5 kg tilsatt etter 55 min koking
White labs California ale i 1 liter starter 100g spraymalt
Gjæres ved 16-20 grader i 2 uker.
Modnes i kjellertemp.
OG 1056
FG 1009
ca. 6%
OG-FGx1000/7,6 = ABV (%)
18/1-13
-Kompaktbryggeriet full med vann (15cm under kant).
-Mesket i 65 grader i 90 min.
-Fikk vørter opp til 80 grader.
-Skylte med 5 liter vann på 80 grader.
-Fjernet øverste laget med malt.
-Skylte med 5 liter vann på 80 grader.
-Målte OG til 1054 ved 20 grader.
-Vørter koker og humle tilsettes som i oppskrift, etter 55 min tilsatte vi sirup og satt i kjøleren(desinfisering). Kjølingen ble satt igang etter 1 time koking. Kjøling tok ca. 1 time. Tappet av vørter for å måle OG. Når Vørteren var 25 grader så tappet vi det over i gjæringskaret (desinfisert med starsan) og gjær ble tilsatt. (Veldig aktiv gjæring etter kort tid.)
-OG ble målt til 1056
- 26 liter vørter på gjærdunken
-Står til gjæring på 16 grader.