josruud
Norbrygg-medlem
Jeg har grusomt lyst til å lage øl et sted jeg ikke bør lage øl, og derfor må /bør vørteren flyttes før jeg pitcher gjær, evnt flytte den rett etterpå. Hvilket alternativ tror folket er best, evnt andre forslag.
1 lage vørter, kjøle ned og ha på steril kontainer i x antall dager. Varme litt opp og pitche når jeg er klar.
2 koke inn vørter til ekstrakt? Litt som å redusere kraft til glace. Er det overhodet mulig uten å brenne noe eller gi ekstremt mye bitterhet fra humlen? Evnt koke uten humle og gjennomføre en vanlig ekstraktbrygging når jeg er klar.
3 brygge som vanlig og frakte godsakene i ryggsekk hjem etter at gjæring er kommet i gang. Blir utfordrende å frakte noe med en gjærlås i veien.
Det forutsettes at brygget skal fraktes litt på ski over ca 1700 høydemeter……
1 lage vørter, kjøle ned og ha på steril kontainer i x antall dager. Varme litt opp og pitche når jeg er klar.
2 koke inn vørter til ekstrakt? Litt som å redusere kraft til glace. Er det overhodet mulig uten å brenne noe eller gi ekstremt mye bitterhet fra humlen? Evnt koke uten humle og gjennomføre en vanlig ekstraktbrygging når jeg er klar.
3 brygge som vanlig og frakte godsakene i ryggsekk hjem etter at gjæring er kommet i gang. Blir utfordrende å frakte noe med en gjærlås i veien.
Det forutsettes at brygget skal fraktes litt på ski over ca 1700 høydemeter……
Sist redigert: