Har noe av det samme problemet som flere ser jeg men valgte å ikke kuppe en av de andre trådene.
Brygget en pils for 12 dager siden. Gjæringen har nå stoppet opp på 1.022. skal egentlig ha den ned til 1.016.
Har nok ikke klart å lage nok gjærceller med starter (forsøkte å lage den opp 2 ganger etter hverandre for å slippe en sykt stor starter.)
Startet gjøring på 9C og har nå økt den til 13C for å se om det hadde noen effekt. Har nå stoppet på 1.022. skal egentlig ha den til 1.016.
Når man først har pitchet for lite gjør kan man tilsette mer?
Og hvor langt unna på FG bør man være? er jeg for nærme til at det vil ha noen virkning?
SG var forøvrig på 1.050, om det betyr noe. Gjær som er brukt er WLP800.
Brygget en pils for 12 dager siden. Gjæringen har nå stoppet opp på 1.022. skal egentlig ha den ned til 1.016.
Har nok ikke klart å lage nok gjærceller med starter (forsøkte å lage den opp 2 ganger etter hverandre for å slippe en sykt stor starter.)
Startet gjøring på 9C og har nå økt den til 13C for å se om det hadde noen effekt. Har nå stoppet på 1.022. skal egentlig ha den til 1.016.
Når man først har pitchet for lite gjør kan man tilsette mer?
Og hvor langt unna på FG bør man være? er jeg for nærme til at det vil ha noen virkning?
SG var forøvrig på 1.050, om det betyr noe. Gjær som er brukt er WLP800.