Anders Christensen
Norbrygg-medlem
Som nevnt i annonseringen av juleølkonkurransen ønsker vi å servere kveik i forbindelse med foredragene på Tautra til helga. Om alt går som planlagt, henter jeg kveik hos Per Bruheim på Inst for Bioteknologi på NTNU på onsdagen. Jeg har bedt om noen flere 'doser' enn det som jeg har avtalt å levere videre, så om noen har lyst til å brygge med det, er det mulighet.
Jeg vil helst prioritere de som kan brygge og stille med en smaksprøve under foredragene på formiddagen på Tautra. Kveiken er Hornindal. De som har interesse av å prøve kan kontakte meg på [email protected]. Helst bør man bo slik til at vi kan få fikset det logistiske på onsdag eller torsdag - og i Trondheim.
Se tråden for annonseringen av årets juleølkonkurranse for et forslag til oppskrift.
Ellers er det generelt interessant med tilbakemeldinger rundt erfaringer og smak på brygging med denne kveiken
Jeg vil helst prioritere de som kan brygge og stille med en smaksprøve under foredragene på formiddagen på Tautra. Kveiken er Hornindal. De som har interesse av å prøve kan kontakte meg på [email protected]. Helst bør man bo slik til at vi kan få fikset det logistiske på onsdag eller torsdag - og i Trondheim.
Se tråden for annonseringen av årets juleølkonkurranse for et forslag til oppskrift.
Ellers er det generelt interessant med tilbakemeldinger rundt erfaringer og smak på brygging med denne kveiken