Har planer om å sette en Koelsch i kveld med følgende oppskrift. Den er basert på en jeg har funnet her på forumet som "Tre vise menn".
4,25 kg (78% ) Pilsener
0,6 kg (11 %) Flaket hvete
0,6 kg (11%) Munich Malt Lys (15 EBC)
Mesker 90 minutt på 66 grader
75g Saaz 60 minutt.
Koker 90 minutt og håper på å nå OG på 1050.
Gjærer med WLP029, starter satt på torsdag.
1. Burde jeg ha oppi noe aromahumle?
2. Er det noen som har tips til hvilke temperaturer den skal gjæres på?
3. Andre tips?
Øystein
4,25 kg (78% ) Pilsener
0,6 kg (11 %) Flaket hvete
0,6 kg (11%) Munich Malt Lys (15 EBC)
Mesker 90 minutt på 66 grader
75g Saaz 60 minutt.
Koker 90 minutt og håper på å nå OG på 1050.
Gjærer med WLP029, starter satt på torsdag.
1. Burde jeg ha oppi noe aromahumle?
2. Er det noen som har tips til hvilke temperaturer den skal gjæres på?
3. Andre tips?
Øystein