kjøling og tilsetting av humle

For enkelthets skyld så sveiste jeg fast kjøleren i toppen av kokekaret... og er man først i gang så smeller man til med to ventiler (35mm) etter hverandre  :)
 

Vedlegg

  • 20120509_202254.png
    18,6 KB · Sett: 711
  • 20120509_202243.png
    16 KB · Sett: 644
Dette er Brau Eulen som Gahr hadde til testing, men jeg hørte ikke godt nok etter da han sa at jeg må løfte toppen FORSIKTIG for å tilsette humle. Nåvel,jeg bare åpnet og ble ganske forbrent  på fingrene , derfor sveiste jeg like godt en rørstuss med to ventiler (åpner øverste ventil,tilsetter humle,stenger og åpner nederste ; voila) coilen tok jeg like godt i samme slengen , da slipper jeg å åpne lokket de siste 10 min...full kontroll m.a.o  og ikke minst er HMS'en ivaretatt  :)
 
Tilbake
Topp