Ser noen av dere setter gjæringsdunken kaldt før flasking. Nå står det på 21 grader. Vil det ha noe for seg å sette dunken ut til i morgen tidlig. Er ca 7 grader ute.
Ser noen av dere setter gjæringsdunken kaldt før flasking. Nå står det på 21 grader. Vil det ha noe for seg å sette dunken ut til i morgen tidlig. Er ca 7 grader ute.
Regner kanskje med at gjæren har "gjort sitt" når prosessen har kommet så langt som til flasking / karbonering. Det anbefales jo å sette flaskene kjølig, så om det skjer før eller etter selve flaskinegen burde jo ikke ha noen betydning? Eller?? :jaha:
Regner kanskje med at gjæren har "gjort sitt" når prosessen har kommet så langt som til flasking / karbonering. Det anbefales jo å sette flaskene kjølig, så om det skjer før eller etter selve flaskinegen burde jo ikke ha noen betydning? Eller?? :jaha:
Vi tapper rett over på flasker uten å kjøle ned. De går rett inn til karbonering i romtemp og øllet blir krystallklart så lenge det får stå kjølig etter karboneringen er ferdig.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.