Har i det siste hatt noen flasker som ikke har hatt noe særlig med kullsyre. Tenkte først at det alltid var sånn, at det ikke ble dannet nok kullsyre når det lå i flaskene. Men i det siste har jeg merket at noen av flaskene som er harde når jeg setter dem i kjøleskapet, ender opp bløte når dem har stått i kjøleskapet en stund (nesten ingen kullsyre). Har 0,5 liter plastflasker.
Før flaskene ender opp i kjøleskapet har dem stått først én uke på 25 grader og én uke i romtemperatur.
Rører jeg for dårlig når jeg blander inn sukkervannet ved flasking? Er flaskene mine for gammel og slitt? (Har arvet dem av en kompis).
På tide at jeg bruker kunnskapene til forumet her, så jeg er åpen for all synsing og teorier.
Før flaskene ender opp i kjøleskapet har dem stått først én uke på 25 grader og én uke i romtemperatur.
Rører jeg for dårlig når jeg blander inn sukkervannet ved flasking? Er flaskene mine for gammel og slitt? (Har arvet dem av en kompis).
På tide at jeg bruker kunnskapene til forumet her, så jeg er åpen for all synsing og teorier.