Karbonering av surøl

Usikker på om dette temaet har vært oppe før men spør allikevel

Hvilken gjær er best og bruke til karboneringen? Noen som har erfaring med det?
Og hvilken gravity er anbefalt og lande på? Er en bruktbrett det er snakk om med bruxellis fra WL
 
Roger Midtun skrev:
Usikker på om dette temaet har vært oppe før men spør allikevel

Hvilken gjær er best og bruke til karboneringen? Noen som har erfaring med det?
Og hvilken gravity er anbefalt og lande på? Er en bruktbrett det er snakk om med bruxellis fra WL

Jeg har ikke nor fornuftig å komme med mtp spørsmålet ditt. Men jeg er veldig nysgjerrig på surølet ditt  ;D Hva, hvem, hvordan?
 
Har fått svar på spm. Stor takk til Jens fra Haandbryggeriet.

Ølet er et  surøl med wit som base, tilsatt blåbærpure og gjæres med brett bruxelles fra wl. Stått i et halvt år og skal nok stå enda lengre :) fikk anbefalt og karbonere med samme gjær over lang tid

Vi gleder oss :)
 
Roger Midtun skrev:
Har fått svar på spm. Stor takk til Jens fra Haandbryggeriet.

Ølet er et  surøl med wit som base, tilsatt blåbærpure og gjæres med brett bruxelles fra wl. Stått i et halvt år og skal nok stå enda lengre :) fikk anbefalt og karbonere med samme gjær over lang tid

Vi gleder oss :)

spennende, skal til med surøl selv. Du får holde oss oppdaterte  :)

Lykke til  ;)
 
Tilbake
Topp