Kan man flaske på 1.030?

Har tydeligvis bommet totalt på en yuleale; hadde den så fint med ti liter på 1.072 og kjørte den med en pakke Nottingham tørgjær. Inneholdt 3.3 kilo korn og 350 gram candisukker. Etter 15 dager har den stoppet på 1.030. Kan man flaske på det, eller vil det vil det medføre bomber på kjøkkenet?
 
Hvis du allerede har økt temperaturen for å hjelpe ut gjæren med de siste sukkerstoffer og fått samme SG-måling flere dager på rad er det nok trygt å flaske.


edit: skrivefeil
Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
 
Gjorde det samme med hell, men den var riktig nok OG = 1100. Prøvde den nå ikveld, nam, man
 
Hups, leste visst feil på øchselen.... :roedme:

Var 1,025 og ikke 1,030. Og da stemmer det litt mer overens med oppskriften, meskingen ble gjort på 69 for fylde, rinner det meg i hu nå. Sånn er det når man har flere brygg stående, antar jeg...

Smakte på den før flasking, blir en god amerikansk brown yuleale.

Takk for raske svar!
 
Tilbake
Topp