Er nok ikke optimalt å bruke kaffekvern på malt, men må vel bare innrømme at jeg har brukt kaffekvern jeg også.
Blir mye mel, men det fungerte greit nok for meg før jeg kjøpte meg mølle.
Dersom du reiser til Stranda til Stein L. og kjøper ferdigknust malt, er den også kjørt gjennom kaffekvern.
Prøv, så er du en erfaring rikere. Ellers er det vel mange rundt om på sunnmøre som hjelper deg å få knust malt om du spør
Takk for tilbakemeldingene, har kjøpt ferdigknust til nå men får kjøpe noe helt og prøve kverna, brygger med BIAB så det blir vel bra likevel. Kverna har 6 trinn innstilling for grovheit på kaffen.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.