Hei,
har en weiss nå som snart skal inn i kjøleskap etter karbonering.
Den var ganske fin ved flasking, middels aroma av banan og nellik, men med ett tydelig fruktig preg utenom (fersken/aprikos), og en syrlig ettersmak.
Har smakt på den litt underveis i karboneringen og den er nå veldig kjedelig synes jeg. Fremdeles frisk og lettdrikkelig men de gode aromaene synes jeg har forsvunnet litt.
Vil det kunne komme tilbake/bedres ved lagring eller må jeg ta til takke med en anonym weiss? Skal serveres i ett 60 års lag og jeg tipper de fleste vil like den veldig godt, men den manglet litt preg for min del
har en weiss nå som snart skal inn i kjøleskap etter karbonering.
Den var ganske fin ved flasking, middels aroma av banan og nellik, men med ett tydelig fruktig preg utenom (fersken/aprikos), og en syrlig ettersmak.
Har smakt på den litt underveis i karboneringen og den er nå veldig kjedelig synes jeg. Fremdeles frisk og lettdrikkelig men de gode aromaene synes jeg har forsvunnet litt.
Vil det kunne komme tilbake/bedres ved lagring eller må jeg ta til takke med en anonym weiss? Skal serveres i ett 60 års lag og jeg tipper de fleste vil like den veldig godt, men den manglet litt preg for min del