Vi har foreløpig bare satt øl to ganger, første gang et hveteøl (fra et coopers-sett, med 2 kg spraymalt og wyeast gjær) som ble kjempegodt, og som er oppdrukket nå og vårt neste som er en IPA med amber spraymalt og wyeast xl1335 som står på flasker og fat for andregangsgjæring nå... Spørsmålet er, hva blir det neste?
Vi har tenkt å avansere, og gå litt videre fra ferdigsett, men det blir neppe før over nyttår (krever vel endel nytt utstyr?)... Er det noen som har et godt tips til et sett (kjøper spraymalt og annen grær i tillegg om nødvendig) som vi kan sette som et juleøl? Vi er begge veldig glade i belgisk øl, og har kjøpt en god del både Grimbergen Dubbel og Leffe Brune (som kunne funke etter vår smak til juleøl) og som har vært nydelige øl som vi har nytt både til fest og til mat, og kunne tenkt oss noe i nærheten av...
Vi har tenkt å avansere, og gå litt videre fra ferdigsett, men det blir neppe før over nyttår (krever vel endel nytt utstyr?)... Er det noen som har et godt tips til et sett (kjøper spraymalt og annen grær i tillegg om nødvendig) som vi kan sette som et juleøl? Vi er begge veldig glade i belgisk øl, og har kjøpt en god del både Grimbergen Dubbel og Leffe Brune (som kunne funke etter vår smak til juleøl) og som har vært nydelige øl som vi har nytt både til fest og til mat, og kunne tenkt oss noe i nærheten av...