[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Second attempt
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.063
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 40 l
Malt & sukker
7000 gram 72,9 % pilsmalt ? EBC
1500 gram 15,6 % karamellmalt ? EBC
1000 gram 10,4 % hvetemalt ? EBC
100 gram 1,0 % røkmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
50 gram Challenger 7,2 % alfa pellets koketid 60 min
50 gram Norsk villhumle ?,? % alfa hel koketid 5 min
20 gram Perle 5,1 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 500 ml Lager Borg Bryggeri flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 24 dager ved 14 gr C
Lagring 42 dager ved 1 gr C
Øvrig informasjon
Bryggedato: 15.08.1999
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Second attempt
Øltype: trad. juleøl
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.063
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 40 l
Malt & sukker
7000 gram 72,9 % pilsmalt ? EBC
1500 gram 15,6 % karamellmalt ? EBC
1000 gram 10,4 % hvetemalt ? EBC
100 gram 1,0 % røkmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
50 gram Challenger 7,2 % alfa pellets koketid 60 min
50 gram Norsk villhumle ?,? % alfa hel koketid 5 min
20 gram Perle 5,1 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 500 ml Lager Borg Bryggeri flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 24 dager ved 14 gr C
Lagring 42 dager ved 1 gr C
Øvrig informasjon
Bryggedato: 15.08.1999
Kommentar: [/size][/tt]