[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Juleøl med krydder
Øltype: spesial juleøl
Antall poeng i konkurransen: 39,7 av 50
OG: 1,065
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: ? l
Malt & sukker
1900 gram 39,1 % pilsmalt ? EBC
2650 gram 54,5 % munich malt ? EBC
300 gram 6,2 % crystal malt ? EBC
15 gram 0,3 % sort malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
40 gram Hallertau ?,? % alfa pellets koketid 90 min
30 gram Saaz ?,? % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
17,5 ml Tomtegløgg koketid 0 min
70,0 ml jaktsnaps likørmix koketid 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danish Lager flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 35 dager ved 9 gr C
Lagring 90 dager ved 9 gr C
Øvrig informasjon
Bryggedato: 13.05.1999
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Juleøl med krydder
Øltype: spesial juleøl
Antall poeng i konkurransen: 39,7 av 50
OG: 1,065
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: ? l
Malt & sukker
1900 gram 39,1 % pilsmalt ? EBC
2650 gram 54,5 % munich malt ? EBC
300 gram 6,2 % crystal malt ? EBC
15 gram 0,3 % sort malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
40 gram Hallertau ?,? % alfa pellets koketid 90 min
30 gram Saaz ?,? % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
17,5 ml Tomtegløgg koketid 0 min
70,0 ml jaktsnaps likørmix koketid 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danish Lager flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 35 dager ved 9 gr C
Lagring 90 dager ved 9 gr C
Øvrig informasjon
Bryggedato: 13.05.1999
Kommentar: [/size][/tt]