Gahr
Norbrygg-medlem
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Julebrand
OG: 1.054
FG: 1.010
Farve (beregnet): 31 EBC
Beregnet bitter:35 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 25,5 l
Sluttvolum: 29,5 l
Malt & sukker
5000 gram Gotlandsmalt
2250 gram Weyermann røykamlt
240 gram Flaked oats
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
63-65,5 °C i 90 min
Humle
70 gram Willamette Pellet 6,7 %-alfa 60 min
40 gram Willamette Pellet 4,6 %-alfa 15 min
Øvrige ingredienser
10 gram Irish Moss 10 min
1/2 ts. Gjærnæring
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP039 Nottingham Flytende 1 rør
Gjæringstemperatur og -tid
Primærgjæring 9 dager
Klaring 1 døgn
Kommentarer
Primet med 100 g sukker. Ettergjæret på 25 °C for karbonering.[/tt]
Navn på brygget: Julebrand
OG: 1.054
FG: 1.010
Farve (beregnet): 31 EBC
Beregnet bitter:35 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 25,5 l
Sluttvolum: 29,5 l
Malt & sukker
5000 gram Gotlandsmalt
2250 gram Weyermann røykamlt
240 gram Flaked oats
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
63-65,5 °C i 90 min
Humle
70 gram Willamette Pellet 6,7 %-alfa 60 min
40 gram Willamette Pellet 4,6 %-alfa 15 min
Øvrige ingredienser
10 gram Irish Moss 10 min
1/2 ts. Gjærnæring
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP039 Nottingham Flytende 1 rør
Gjæringstemperatur og -tid
Primærgjæring 9 dager
Klaring 1 døgn
Kommentarer
Primet med 100 g sukker. Ettergjæret på 25 °C for karbonering.[/tt]