Har kjøpt en BeerMaker 30 fra VinOgBar, men sliter med å få jevn mesketemperatur. Termostaten virker veldig unøyaktig så må bruke manuell måling. Store forskjeller mellom temp i topp og bunn av kjelen. Veggene i kjelen virker også veldig tynne og regner med stort varmetap pga det. Resultatet er at mesken er veldig vanskelig å holde på riktig temperatur og OG har vært altfor lav ved alle mine brygg så langt. Ser andre har isolert lignende løsninger ( BeerBrew 30 etc ), men lurte på hva slags isolasjon en bør velge? Ser noen bruker liggeunderlag, men er redd disse skal brenne seg fast under koking. Hadde vært kjekt å kunne ta disse av ved rengjøring også.
Glad for alle tips rundt isolasjon av Beer Maker 30 eller tips for hvordan en kan holde jevn og riktig mesketemperatur med dette apparatet.
PS! Om noen har forsøkt seg på modifiser av dette apparatet, f.eks. bytta ut krana, satt på pumpe etc er det høyst interessant.
Glad for alle tips rundt isolasjon av Beer Maker 30 eller tips for hvordan en kan holde jevn og riktig mesketemperatur med dette apparatet.
PS! Om noen har forsøkt seg på modifiser av dette apparatet, f.eks. bytta ut krana, satt på pumpe etc er det høyst interessant.