Jeg skal brygge en Irish Red og oppskriften er som følger:
pale malt: 3,9kg
crystallmalt: 0,6kg
R. barley: 0,250kg
250ml Candis flytende, under koking.
Etter mye om og men ble det bestemt at humlen skal være Fuggle 4,3% og Hersbrucker 2-4%( ja den er tysk, men den skulle visst være mild og fin)
Har prøvd meg på en irish red før som smakte mer IPA enn noe annet, så denne gangen skal ikke humlen ta over, derfor vil jeg gjerne ha råd på antall gram av hver humle, og ved hvilket minutt jeg skal tilsette de? jeg mesker ved 67-69 'C i 60 min, og skal koke i 60 min. forslag til humlen her ? (har også goldings og challenger humle hvis noen mener disse er bedre, valgte fuggle/hersbr. utifra noe jeg leste om milde humler et sted)
pale malt: 3,9kg
crystallmalt: 0,6kg
R. barley: 0,250kg
250ml Candis flytende, under koking.
Etter mye om og men ble det bestemt at humlen skal være Fuggle 4,3% og Hersbrucker 2-4%( ja den er tysk, men den skulle visst være mild og fin)
Har prøvd meg på en irish red før som smakte mer IPA enn noe annet, så denne gangen skal ikke humlen ta over, derfor vil jeg gjerne ha råd på antall gram av hver humle, og ved hvilket minutt jeg skal tilsette de? jeg mesker ved 67-69 'C i 60 min, og skal koke i 60 min. forslag til humlen her ? (har også goldings og challenger humle hvis noen mener disse er bedre, valgte fuggle/hersbr. utifra noe jeg leste om milde humler et sted)