Hei. Jeg har fundert litt på en oppskrift jeg tenkte å prøve meg ut. er veldig ny i faget og kunne trengt litt hjelp.
IPA.
OG 1.060 FG 1.014 IBU 62 ABV=6%
15L
Mesketid 60 min: 65 grader
5,3 KG Maris otter pale malt
Columbus 27g (90min)
Amarillo 28g (15min)
amarillo 28g (tørrhumling)
Safale 05 i to uker på 20 grader.
Noen tips til ting jeg burde endre før jeg setter igang ?
IPA.
OG 1.060 FG 1.014 IBU 62 ABV=6%
15L
Mesketid 60 min: 65 grader
5,3 KG Maris otter pale malt
Columbus 27g (90min)
Amarillo 28g (15min)
amarillo 28g (tørrhumling)
Safale 05 i to uker på 20 grader.
Noen tips til ting jeg burde endre før jeg setter igang ?