IPA med frukt

Hei. Skal brygge en IPA allgrain: http://www.bryggselv.no/products/american-ipa-allgrain-lsett-25l om et par dager.
Vi lurer på om vi skal tilsette noe frukt for å eksperimentere. Lurer om noen av dere har noen tips om frukttyper som kan passe seg. Når tilsetter man frukten? Etter en uke på gjæringsdunk? Skal man koke opp frukten før man tilsetter det for å få mest smak?
Setter pris på gode tips og svar:)

Alexander  :biersmile:
 
Prøv å søk litt på forumet, da får du noen treff på folk som har brygget med frukt.
Selv hadde jeg ikke hatt frukt i en IPA, det finnes mange andre stiler der fruktinnslag kan gjøre seg bedre.
 
Hei
Jeg tenkte å brygge Nómada Papaya Crash Edition til helgen. Har mailet litt fram og tilbake med bryggeren og fått deler av oppskriften. De bruker tørket papaya.
 
Frode_aa skrev:
Hei
Jeg tenkte å brygge Nómada Papaya Crash Edition til helgen. Har mailet litt fram og tilbake med bryggeren og fått deler av oppskriften. De bruker tørket papaya.

Å? Hørtes godt ut. Ville likt å sett oppskriften:)
 
Tilbake
Topp