Vi er tre stykker som brygger 70-80 liter øl i måneden. Vi ønsker å gå over til fat og er noe usikre på hva som er den beste løsningen for oss. En av oss har kjøpt seg to fat og "start-sett", mens to andre nå også gjerne vil over til fat. Vi ser vel for oss å ha fat for oss selv hjemme, samt mulighet for å ha noen fat stående i bryggeriet.
Spørsmål:
a) må alle ha hver sin CO2-tank hjemme eller kan en ha en stor stående i bryggeriet?
b) hvilken nytte kan Sodastream gjøre? Vil det være bra nok å ha hjemme?
c) hvordan bør en lagre fat med øl, kjøleskap eller kan de stå i romtemperatur?
d) hva annet enn startsettet bør en kjøpe først som sist?
Alle innspill mottas med stor takk.
Spørsmål:
a) må alle ha hver sin CO2-tank hjemme eller kan en ha en stor stående i bryggeriet?
b) hvilken nytte kan Sodastream gjøre? Vil det være bra nok å ha hjemme?
c) hvordan bør en lagre fat med øl, kjøleskap eller kan de stå i romtemperatur?
d) hva annet enn startsettet bør en kjøpe først som sist?
Alle innspill mottas med stor takk.