Hei.
Skal til å lage min første IPA, og har satt opp en oppskrift basert løslig på flere som jeg har lest på nett. Tror malten skulle bli bra, men tar gjerne meninger om humlingen. Leser om mange som tørhumler ved IPA'er, er det for å runde smaken litt?
Høst IPA (English IPA)
Original Gravity (OG): 1.060 (°P): 14.7
Final Gravity (FG): 1.015 (°P): 3.8
Alcohol (ABV): 5.89 %
Colour (SRM): 13.5 (EBC): 26.5
Bitterness (IBU): 50.3 (Average)
87.72% Pale Ale Malt
10.53% Crystal 20
1.75% Chocolate
1.4 g/L East Kent Golding (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 2 Minutes (Boil)
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 18°C with Wyeast 1099 - Whitbread Ale
Recipe Generated with BrewMate
Skal til å lage min første IPA, og har satt opp en oppskrift basert løslig på flere som jeg har lest på nett. Tror malten skulle bli bra, men tar gjerne meninger om humlingen. Leser om mange som tørhumler ved IPA'er, er det for å runde smaken litt?
Høst IPA (English IPA)
Original Gravity (OG): 1.060 (°P): 14.7
Final Gravity (FG): 1.015 (°P): 3.8
Alcohol (ABV): 5.89 %
Colour (SRM): 13.5 (EBC): 26.5
Bitterness (IBU): 50.3 (Average)
87.72% Pale Ale Malt
10.53% Crystal 20
1.75% Chocolate
1.4 g/L East Kent Golding (4.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
1.4 g/L Fuggles (5.7% Alpha) @ 2 Minutes (Boil)
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 18°C with Wyeast 1099 - Whitbread Ale
Recipe Generated with BrewMate