Innspill på mitt første forsøk på egen oppskrift (Krydret APA)

Vil gjerne ha innspill på denne oppskriften. Det er min første egenkomponerte, og det er fint mulig jeg har gjort noen seriøse blemmer her :)

Statistics

Volume: 20 liters
OG: 1056
FG:
Alcohol: 5.5 % by vol.
Colour: 13 EBC (Amber)
Bitterness: 51 IBU
BU/GU: 0.91

Fermentables
Liquid Light Extract 3600 grammes (Extra Light/Pale egentlig, men denne var ikke i oversikten til beercalc.)
Crystal Malt 135 150 grammes

Mash schedule: Spraymalt/BIAB

Hops
Citra 11% alpha 25 grammes 60 minutes
Citra 11% alpha 25 grammes 15 minutes
Amarillo 6.5% alpha 20 grammes 5 minutes
Amarillo 6.5% alpha 30 grammes dry hopped

Fermentation
Yeast: 1056 American Ale
Fermented at 20 degrees C for 14 days.
Lagered at 22 degrees C for 14 days.

Comments:

60 grams of orange zest/30 grams of crushed coriander seeds after initial fermentation.
 
Heisann. Har du tenkt å gjøre noe med krydderet og zesten før du tilsetter for å sterilisere? Har brukt samme krydder og zest i wit, men tilsatte da på slutten av koken.
 
Godt poeng. Hadde i utgangspunktet ikke tenkt å gjøre noe med de, vetta faen hvordan man steriliserer koriander  :bank2:. Så kanskje deter en god idè å hive det oppi siste 5 minuttene av kok.
 
Tilbake
Topp