pergpau
Norbrygg-medlem
Hei!
Skal brygge American Amber Ale for første gang og lurer på om jeg er på rett kjøl med denne:
Recipe: Kon-Tiki Amber
Style: American Amber Ale
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 33,09 l
Post Boil Volume: 31,20 l
Batch Size (fermenter): 30,00 l
Bottling Volume: 29,00 l
Estimated OG: 1,053 SG
Estimated Color: 30,3 EBC
Estimated IBU: 33,5 IBUs
Brewhouse Efficiency: 65,00 %
Est Mash Efficiency: 65,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
6,50 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 81,8 %
0,70 kg Munich Malt - 20L (39,4 EBC) Grain 2 8,8 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 3 6,3 %
0,20 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 4 2,5 %
0,05 kg Chocolate Malt (1200,0 EBC) Grain 5 0,6 %
30,00 g Perle [7,10 %] - Boil 60,0 min Hop 6 18,2 IBUs
15,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 15,0 min Hop 7 4,5 IBUs
15,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 15,0 min Hop 8 6,5 IBUs
15,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 5,0 min Hop 9 1,8 IBUs
15,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 5,0 min Hop 10 2,6 IBUs
10,00 g Cascade [7,00 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
10,00 g Centennial [10,20 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 12 0,0 IBUs
Meske på 67C.
Ca 25l til gjæring etter trub.
Skal brygge American Amber Ale for første gang og lurer på om jeg er på rett kjøl med denne:
Recipe: Kon-Tiki Amber
Style: American Amber Ale
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 33,09 l
Post Boil Volume: 31,20 l
Batch Size (fermenter): 30,00 l
Bottling Volume: 29,00 l
Estimated OG: 1,053 SG
Estimated Color: 30,3 EBC
Estimated IBU: 33,5 IBUs
Brewhouse Efficiency: 65,00 %
Est Mash Efficiency: 65,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
6,50 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 81,8 %
0,70 kg Munich Malt - 20L (39,4 EBC) Grain 2 8,8 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 3 6,3 %
0,20 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 4 2,5 %
0,05 kg Chocolate Malt (1200,0 EBC) Grain 5 0,6 %
30,00 g Perle [7,10 %] - Boil 60,0 min Hop 6 18,2 IBUs
15,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 15,0 min Hop 7 4,5 IBUs
15,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 15,0 min Hop 8 6,5 IBUs
15,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 5,0 min Hop 9 1,8 IBUs
15,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 5,0 min Hop 10 2,6 IBUs
10,00 g Cascade [7,00 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
10,00 g Centennial [10,20 %] - Dry Hop 0,0 Days Hop 12 0,0 IBUs
Meske på 67C.
Ca 25l til gjæring etter trub.