eirikhm
Norbrygg-medlem
Hei!
Jeg har kokt sammen følgende, og er ute etter kommentarer til valg av malt (og mengde), samt forslag til humle. Har en pakke northern brewer liggende, men ellers er det dårlig.
Recipe: #13 Brown Ale
Style: Northern English Brown Ale
TYPE: All Grain
Taste: (30,0)
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 22,69 l
Post Boil Volume: 20,80 l
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Bottling Volume: 20,00 l
Estimated OG: 1,050 SG
Estimated Color: 38,9 EBC
Estimated IBU: 29,2 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
1,0 pkg British Ale (White Labs #WLP005) [35,49 Yeast 9 -
4000,00 g Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 1 84,7 %
150,00 g Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 4 3,2 %
300,00 g Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) Grain 2 6,4 %
250,00 g Biscuit Malt (45,3 EBC) Grain 3 5,3 %
20,00 g Black (Patent) Malt (1500,0 EBC) Grain 5 0,4 %
Total Grain Weight: 4720,00 g
Jeg har kokt sammen følgende, og er ute etter kommentarer til valg av malt (og mengde), samt forslag til humle. Har en pakke northern brewer liggende, men ellers er det dårlig.
Recipe: #13 Brown Ale
Style: Northern English Brown Ale
TYPE: All Grain
Taste: (30,0)
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 22,69 l
Post Boil Volume: 20,80 l
Batch Size (fermenter): 20,00 l
Bottling Volume: 20,00 l
Estimated OG: 1,050 SG
Estimated Color: 38,9 EBC
Estimated IBU: 29,2 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
1,0 pkg British Ale (White Labs #WLP005) [35,49 Yeast 9 -
4000,00 g Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 1 84,7 %
150,00 g Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 4 3,2 %
300,00 g Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) Grain 2 6,4 %
250,00 g Biscuit Malt (45,3 EBC) Grain 3 5,3 %
20,00 g Black (Patent) Malt (1500,0 EBC) Grain 5 0,4 %
Total Grain Weight: 4720,00 g