J
Jan Morten
Skal prøve mitt første maltbrygg til neste helg (16.02-08)
Tengte å forsøke meg på en Imperial IPA etter følgende oppskrift;
25L Mash; 52grader 20 min - 68 grader 60 min - 78 grader 15 min.
Pale Malt 7EBC 5000g 68%
Pilsner malt 3EBC 2000g 27%
Biscuit malt 50EBC 250 3%
Chokolate malt 800EBC 75 1%
= Colour 22 (Deep amber/light copper)
Cascade 6.7% 125g 90min
Cascade 6,7% 40g 60min
Hallertau 2,2% 50g 15min
= Bitterness 79 BU/GU 1.11
Har en pakke Wyeast 1728 Scottish Ale Yeast som kansje gjør jobben ??
Noen der ute som kan rettlede en førstereis? :brygging:
Tengte å forsøke meg på en Imperial IPA etter følgende oppskrift;
25L Mash; 52grader 20 min - 68 grader 60 min - 78 grader 15 min.
Pale Malt 7EBC 5000g 68%
Pilsner malt 3EBC 2000g 27%
Biscuit malt 50EBC 250 3%
Chokolate malt 800EBC 75 1%
= Colour 22 (Deep amber/light copper)
Cascade 6.7% 125g 90min
Cascade 6,7% 40g 60min
Hallertau 2,2% 50g 15min
= Bitterness 79 BU/GU 1.11
Har en pakke Wyeast 1728 Scottish Ale Yeast som kansje gjør jobben ??
Noen der ute som kan rettlede en førstereis? :brygging: