Har nylig handlet inn et terrassebryggeri, og ønsker å brygge en IPA som første brygg med disse ingrediensene på lager:
25 kg Pale Ale Malt
2 kg Lys Karamellmalt
2 kg Mørk karamellmalt
2 pk Cascade Humlepellets
1 pk EastKentGoldings humleblomst
1 pk Challenger humleblomst
Sikter mot ca. 50 liter ferdig brygg og lurte på hjelp til å sette opp hvordan jeg går frem steg for steg for å få et godt brygg.
Hvor mye bør vi koke opp totalt av vann, Hvilke type og hvor mye av hver malt bør vi bruke. Hvilke humletype og hvor lenge.
Liker IPA som heller litt mot ruby ale og liker at det har endel smak med tanke på at det skal nytes med relativt kraftig mat.
Er ikke noen stor fan av hveteøl så har derfor droppet å kjøpe inn hvetemalt til dette brygget selv om jeg ser mange IPA oppskrifter
med den ingrediensen. Vi har gassbrenner og maltmølle selv.
Alle tips mottas med takk, kan hjelpe med design av etiketter for ekstremt gode råd
25 kg Pale Ale Malt
2 kg Lys Karamellmalt
2 kg Mørk karamellmalt
2 pk Cascade Humlepellets
1 pk EastKentGoldings humleblomst
1 pk Challenger humleblomst
Sikter mot ca. 50 liter ferdig brygg og lurte på hjelp til å sette opp hvordan jeg går frem steg for steg for å få et godt brygg.
Hvor mye bør vi koke opp totalt av vann, Hvilke type og hvor mye av hver malt bør vi bruke. Hvilke humletype og hvor lenge.
Liker IPA som heller litt mot ruby ale og liker at det har endel smak med tanke på at det skal nytes med relativt kraftig mat.
Er ikke noen stor fan av hveteøl så har derfor droppet å kjøpe inn hvetemalt til dette brygget selv om jeg ser mange IPA oppskrifter
med den ingrediensen. Vi har gassbrenner og maltmølle selv.
Alle tips mottas med takk, kan hjelpe med design av etiketter for ekstremt gode råd