For øyeblikket klarer jeg meg fint med 10 liter kjelen min, så jeg kan brygge mine beskjedene 5 liter brygg. Når jeg nå skulle velte over et hjemmebrygg jeg virkelig liker, er det vel stor fare for at jeg ønsker å brygge en større mengde av dette.
Tviler på jeg kommer til å ha behov for å overstige 25 liter, så lurer på hvor stor kjele jeg egentlig trenger for å brygge noe sånt. Tenker at 30 liter burde gå, men er det akkurat i grenseland med tanke på at en del vann skal fordampe under kokingen?
50 Liter kjele er jo et alternativ, men ønsker ikke å handle en kjele som blir langt større enn det jeg egentlig trenger...
Står da mellom disse to:
http://www.bryggselv.no/products/kjele-30l-med-tappekran-og-lokk http://www.bryggselv.no/products/kjele-50l-med-tappekran-og-lokk3
Tviler på jeg kommer til å ha behov for å overstige 25 liter, så lurer på hvor stor kjele jeg egentlig trenger for å brygge noe sånt. Tenker at 30 liter burde gå, men er det akkurat i grenseland med tanke på at en del vann skal fordampe under kokingen?
50 Liter kjele er jo et alternativ, men ønsker ikke å handle en kjele som blir langt større enn det jeg egentlig trenger...
Står da mellom disse to:
http://www.bryggselv.no/products/kjele-30l-med-tappekran-og-lokk http://www.bryggselv.no/products/kjele-50l-med-tappekran-og-lokk3