Hei
Jeg har satt en batch på 2 bokser Coopers stout, 1kg Muntons spraymalt dark og ca 50gr kakaonibs, endte opp med 30l vørter,
Håper noen kan anslå ca vol% på denne ettersom jeg enda ikke har anskaffet meg oechslevekt.
Ps. Jeg satte dette på gjærkaken(safale us 05) fra det forrige øllet jeg brygget, og det boblet som besatt i gjærlåsen,
kun 30min etter setting, tar det som et meget godt tegn Det står i anvisningen at det skal stå å gjære i en uke ved ca 23grader, men ettersom jeg har brukt to bokser,
og 1kg spraymalt går jeg utifra at det trenger å stå litt lenger? Er det noen som kanskje kan si meg hvor lenge sånn ca? Det har nå stått i 11 dager
På forhånd takk
Jeg har satt en batch på 2 bokser Coopers stout, 1kg Muntons spraymalt dark og ca 50gr kakaonibs, endte opp med 30l vørter,
Håper noen kan anslå ca vol% på denne ettersom jeg enda ikke har anskaffet meg oechslevekt.
Ps. Jeg satte dette på gjærkaken(safale us 05) fra det forrige øllet jeg brygget, og det boblet som besatt i gjærlåsen,
kun 30min etter setting, tar det som et meget godt tegn Det står i anvisningen at det skal stå å gjære i en uke ved ca 23grader, men ettersom jeg har brukt to bokser,
og 1kg spraymalt går jeg utifra at det trenger å stå litt lenger? Er det noen som kanskje kan si meg hvor lenge sånn ca? Det har nå stått i 11 dager
På forhånd takk