Ha ikke gjort det, men det burde fungere. Kan bli litt pregløst siden hvetemalt ikke gir veldig mye smak. I vanlige hveteøl er gjæren det som gir karakter. Man kan evt. tilsette litt melanoidin for fylde. Evt. humle det ganske hardt. Siden hvetemalt ikke har skall bør man tilsette risskall for at mesken ikke skal bli for kompakt. Pluss litt syremalt for lavere pH.
Ha ikke gjort det, men det burde fungere. Kan bli litt pregløst siden hvetemalt ikke gir veldig mye smak. I vanlige hveteøl er gjæren det som gir karakter. Man kan evt. tilsette litt melanoidin for fylde. Evt. humle det ganske hardt. Siden hvetemalt ikke har skall bør man tilsette risskall for at mesken ikke skal bli for kompakt. Pluss litt syremalt for lavere pH.
Brygga en test på Søndag.
50/50 hvete ,pils
cascade som bitterhumle.
Motueka og huell melon på 10 og 1 min
Gjær 34/70
står nå i kjøleskap på 10 grader
Tenkte og tørrhumle den også.
Så får vi se om det er noe å skrive hjem om.
Spørsmål om hva jeg holder på med: Har ikke peiling
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.