Hei.
Hvor lang holdbarhet har øllet på et corneliusfat fra det blir koblet til første gangen?
Er det forskjell ved "kunstig" og "naturlig" karbonering.
Er det forskjell ved om fatet står kaldt i kjøleskap eller om mann har det stående i romteperatur og kjører det gjennom for eksempel en slik: http://shop.petit-agentur.no/products/lindr-pygmy-15
Grunnen til at jeg spør er at jeg stort sett har 7-8 slag av eget brygg i kjelleren og skulle gjerne hatt et par på fat i hjemmepubben, men det er uinntresant å måtte drikke opp et fat sammenhengende. Teit formulert, men legg godvilljen til så skjønnes det nok. :ilike:
Utfyllende svar er ønsket velkommen.
Sabeltann
Hvor lang holdbarhet har øllet på et corneliusfat fra det blir koblet til første gangen?
Er det forskjell ved "kunstig" og "naturlig" karbonering.
Er det forskjell ved om fatet står kaldt i kjøleskap eller om mann har det stående i romteperatur og kjører det gjennom for eksempel en slik: http://shop.petit-agentur.no/products/lindr-pygmy-15
Grunnen til at jeg spør er at jeg stort sett har 7-8 slag av eget brygg i kjelleren og skulle gjerne hatt et par på fat i hjemmepubben, men det er uinntresant å måtte drikke opp et fat sammenhengende. Teit formulert, men legg godvilljen til så skjønnes det nok. :ilike:
Utfyllende svar er ønsket velkommen.
Sabeltann