Er forholdvis fersk som brygger, og tenkte at jeg for første gan skulle forsøke meg med egenkomponert oppskrift. Har naturlig nok hentet inspirasjon fra andre oppskrifter, men juster litt ut fra hva jeg har av malt og slikt selv. Noen som har kommentarer og gode råd til denne oppskriften?
Kode:
Boil Size: 24.39 l
Post Boil Volume: 21.76 l
Batch Size (fermenter): 18.93 l
Bottling Volume: 17.93 l
Estimated OG: 1.075 SG
Estimated Color: 34.7 EBC
Estimated IBU: 47.0 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72.00 %
Est Mash Efficiency: 81.0 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.60 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5.9 EBC) Grain 1 75.7 %
0.70 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157.6 EBC) Grain 2 11.3 %
0.10 kg Chocolate Malt (400.0 EBC) Grain 3 1.7 %
0.55 kg Lyle's Golden Syrup (0.0 EBC) Extract 4 8.7 %
0.16 kg Dememera Sugar (3.9 EBC) Sugar 5 2.6 %
45.00 g Northern Brewer [8.50 %] - Boil 60.0 min Hop 6 42.3 IBUs
15.00 g East Kent Goldings (EKG) [5.00 %] - Boil Hop 7 3.7 IBUs
10.00 g Goldings, East Kent [5.00 %] - Boil 5.0 Hop 8 1.0 IBUs
1.0 pkg Nottingham Ale Yeast (White Labs #WLP039 Yeast 9 -