AudunWS
Dommer
Som vist i en annen tråd så har jeg pusset opp et rom i kjelleren som skal bli bryggeri. I dag er det kjøkkenet som benyttes og utstyr er da skalert og tilpasset for kjøkken. Nå som jeg får en egen plass å brygge på så kan jeg tenke meg å oppgradere litt. Og det trenger jeg deres hjelp til! :amen:
Dette har jeg:
54L Igloo m kobber manifold
30L Kjele med kuleventil
20L Kjele (plain)
Kobberkjøler Spiral
Kjøleskap med temkontroll (av og på)
+ noe småting, men i all hovedsak det over
Det jeg ønsker er å få til er:
1. Bedre skylling. (resirkulering?) I dag parti skyller jeg.
2. Større batcher, opp mot 30L er ønskelig
Hvor bør veien gå videre? Og kan jeg bruke noe det jeg har...helst det
Dette har jeg:
54L Igloo m kobber manifold
30L Kjele med kuleventil
20L Kjele (plain)
Kobberkjøler Spiral
Kjøleskap med temkontroll (av og på)
+ noe småting, men i all hovedsak det over
Det jeg ønsker er å få til er:
1. Bedre skylling. (resirkulering?) I dag parti skyller jeg.
2. Større batcher, opp mot 30L er ønskelig
Hvor bør veien gå videre? Og kan jeg bruke noe det jeg har...helst det