Tenker å brygge min første stout nå, og er litt usikker på oppskrift.
Ønsker å brygge noe på den søte, fyldige siden, er ikke noen stor fan av guiness og lignende tørre stouts.
Har desverre ikke smakt på så mange stouts, og de jeg har likt best har vert i imperial territoriet (even more jesus, 3 bean stout, sipping into darkness). Likte også haandbryggeriets raspberry stout, men ble for mye bringebær for meg.
Har ikke noe oksygenerings oppsett, så det er forsåvidt gjerne en fordel å brygge noe med ikke altfor høy OG tenker jeg. Det hadde også vert fint med noe som ikke trengs å lagres i måneder og år før det blir godt.
Jeg er ikke først og fremst ute etter en nøkkelferdig oppskrift (ikke at det hadde skadet heller), men gjerne noen pekepinner i hvilken retning jeg kan gå.
Beklager rotete innlegg, men håper jeg klarte å gjøre meg noenlunde forstått.
Ønsker å brygge noe på den søte, fyldige siden, er ikke noen stor fan av guiness og lignende tørre stouts.
Har desverre ikke smakt på så mange stouts, og de jeg har likt best har vert i imperial territoriet (even more jesus, 3 bean stout, sipping into darkness). Likte også haandbryggeriets raspberry stout, men ble for mye bringebær for meg.
Har ikke noe oksygenerings oppsett, så det er forsåvidt gjerne en fordel å brygge noe med ikke altfor høy OG tenker jeg. Det hadde også vert fint med noe som ikke trengs å lagres i måneder og år før det blir godt.
Jeg er ikke først og fremst ute etter en nøkkelferdig oppskrift (ikke at det hadde skadet heller), men gjerne noen pekepinner i hvilken retning jeg kan gå.
Beklager rotete innlegg, men håper jeg klarte å gjøre meg noenlunde forstått.