Allgrain bryggingen dryger ut da tiden til å få utstyret på plass ikke er funnet enda
Derfor tenkte jeg å kjøre et ekstraktbrygg for å komme igang.
Har lekt meg litt på beercalc sammen med snoking på forumet og kommetr frem til dette:
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1068
FG:
Alcohol: 6.7 % by vol.
Colour: 16 EBC (Amber)
Bitterness: 57 IBU
BU/GU: 0.83
Fermentables
Dry Light Extract 4000 grammes
Crystal Malt 135 250 grammes
Wheat Malt 250 grammes
Hops
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 60 grammes 10 minutes
Cascade 6.5% alpha 60 grammes 1 minutes
Chinook 12.6% alpha 30 grammes dry hopping
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry hopping
Fermentation
Yeast: Danstar Nottingham
Noen som har synspunkter på denne oppskriften?
Derfor tenkte jeg å kjøre et ekstraktbrygg for å komme igang.
Har lekt meg litt på beercalc sammen med snoking på forumet og kommetr frem til dette:
Statistics
Volume: 23 liters
OG: 1068
FG:
Alcohol: 6.7 % by vol.
Colour: 16 EBC (Amber)
Bitterness: 57 IBU
BU/GU: 0.83
Fermentables
Dry Light Extract 4000 grammes
Crystal Malt 135 250 grammes
Wheat Malt 250 grammes
Hops
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 60 grammes 10 minutes
Cascade 6.5% alpha 60 grammes 1 minutes
Chinook 12.6% alpha 30 grammes dry hopping
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry hopping
Fermentation
Yeast: Danstar Nottingham
Noen som har synspunkter på denne oppskriften?