Hjelp til å sette i bås

Kan noen hjelpe meg med å sette dette i bås?

Jeg har et brygg jeg har satt nå etter en oppskrift basert på godteposeprinsippet, men jeg klarer jo ikke å forklare hva dette blir. Ikke kjenner jeg alle øltypene godt nok heller til å finne ut av dette selv.

5300g Marris Otter
200g Munich Malt Mørk
200g Red Crystal
200g Special B
150g Black (Patent) Malt
150g Chocolate Malt

60 min - 50g East Kent Goldings
30 min - 25g East Kent Goldings

Tørrhumle 25g East Kent Goldings dag 5

OG 1.055
WLP002
 
Hiver meg på denne her:

Denne skulle etter planen bli en hveteøl. Men så var det torrified da.. etter utallige forsøk måtte jeg gi opp å kverne denne her.

3000g Marris Otter
300g Flaket hvete
2500g torrified hvete (her kom møllen til kort gitt, fikk ikke malt dette her i det hele tatt, kanskje 10% oppmalt)
60 min - 15g Saaz
60 min - 22g East Kent Goldings
15 min - 12g East Kent Goldings
10g koreander 5min
20g appelsinskall 5 min
2xWLP300
OG: 1.040

Hva blir dette her?
 
Tilbake
Topp