Hei, skal brygge en hefeweisen.
Har brygget slike før med 50-50 hvete og pale malt, og noe crystal.
Synes disse kan bli litt tynne i smaken og har lyst til å prøve noe annet.
Er det noen her som har erfaring med bruk av munich og eller melanoidin malt i weissbier?
Hvordan ser dette ut?
hvete malt 50 %
pale malt 38 %
crystal malt (150 EBC) 4 %
melanoidin malt 2 %
munich malt 6 %
Har ikke prøvd munich før vil 6 % gi et utslag?
mesket ved 67 grader
Og 1050
IBU 12-15
Har brygget slike før med 50-50 hvete og pale malt, og noe crystal.
Synes disse kan bli litt tynne i smaken og har lyst til å prøve noe annet.
Er det noen her som har erfaring med bruk av munich og eller melanoidin malt i weissbier?
Hvordan ser dette ut?
hvete malt 50 %
pale malt 38 %
crystal malt (150 EBC) 4 %
melanoidin malt 2 %
munich malt 6 %
Har ikke prøvd munich før vil 6 % gi et utslag?
mesket ved 67 grader
Og 1050
IBU 12-15