Sitter og funderer på følgende oppskrift:
Batch 25 l
Maris Otter - 5400 g
Chit malt - 475 g
Roasted barley - 400 g
Chocolate malt - 200 g
Humle - EKG
Gjær - WLP007, Dry English Ale Yeast
Kjører mesk i 90 min på 66 grader og skyller i 10 min.
Kommer dette til å bli bra? Første gang jeg setter sammen oppskrift selv :nosmile: Noen forslag til humlemengder og tidspunkt for tilsetting?
Batch 25 l
Maris Otter - 5400 g
Chit malt - 475 g
Roasted barley - 400 g
Chocolate malt - 200 g
Humle - EKG
Gjær - WLP007, Dry English Ale Yeast
Kjører mesk i 90 min på 66 grader og skyller i 10 min.
Kommer dette til å bli bra? Første gang jeg setter sammen oppskrift selv :nosmile: Noen forslag til humlemengder og tidspunkt for tilsetting?