God lørdag folkens.
Idag så skal jeg kaste meg ut i min første BIAB (kun 5liters batch), og da har jeg noen spørsmål angående oppskriften jeg skal begi meg ut på.
Skal lage en Honning Porter.
660g Pale Ale Malt 7EBC
150g Caramunich 3 150EBC
50g Carafa 1 900EBC
10g Vienna Malt 8EBC
110g Honning (siste 10 min av koking)
Har Horizon og Target liggende, men er usikker på mengde humle, og når i kokingen disse skal slenges oppi. Om noen har noen tips eller tilbakemeldinger så setter jeg stor pris på det. Hele seansen blir godt dokumentert med bilder
Idag så skal jeg kaste meg ut i min første BIAB (kun 5liters batch), og da har jeg noen spørsmål angående oppskriften jeg skal begi meg ut på.
Skal lage en Honning Porter.
660g Pale Ale Malt 7EBC
150g Caramunich 3 150EBC
50g Carafa 1 900EBC
10g Vienna Malt 8EBC
110g Honning (siste 10 min av koking)
Har Horizon og Target liggende, men er usikker på mengde humle, og når i kokingen disse skal slenges oppi. Om noen har noen tips eller tilbakemeldinger så setter jeg stor pris på det. Hele seansen blir godt dokumentert med bilder