Hallå! Trenger igjen noen inspill.
Begynner å bli litt lei av å drive å herje med litersmål for resirkulering og fylling av skyllevann i meskeboksen da jeg har elendig med plass på kjøkkenet, noe som ender i endel griseri og kokte fingre. Hvis jeg tenker riktig er en ørliten pumpe alt jeg trenger.
Hvilke fordeler og ulemper får jeg med et slikt oppsett som vist i figuren? Jevn skyletemperatur ser jeg kan være en utfordring, men det er det likevel med tanke på at jeg ikke har verken oppbevaringsplass eller kjøkkenbenkplass til noen diger og flott kjøleboks, og ølet blir godt likevel.
Tanken er å tappe av første runde fra meskeboksen nedi oppsamlingsbøtta, og så starte å pumpe denne tilbake over mesken mens jeg tilfører vannet fra kokekjelen til oppsamlingsbøtta til jeg har oppnådd ønsket kokevolum.
Meskeeffektiviteten min er pr dags dato ikke noe å skrive særlig om, rundt 65-68%, så den blir vel ikke nevneverdig lavere enn det?
Begynner å bli litt lei av å drive å herje med litersmål for resirkulering og fylling av skyllevann i meskeboksen da jeg har elendig med plass på kjøkkenet, noe som ender i endel griseri og kokte fingre. Hvis jeg tenker riktig er en ørliten pumpe alt jeg trenger.
Hvilke fordeler og ulemper får jeg med et slikt oppsett som vist i figuren? Jevn skyletemperatur ser jeg kan være en utfordring, men det er det likevel med tanke på at jeg ikke har verken oppbevaringsplass eller kjøkkenbenkplass til noen diger og flott kjøleboks, og ølet blir godt likevel.
Tanken er å tappe av første runde fra meskeboksen nedi oppsamlingsbøtta, og så starte å pumpe denne tilbake over mesken mens jeg tilfører vannet fra kokekjelen til oppsamlingsbøtta til jeg har oppnådd ønsket kokevolum.
Meskeeffektiviteten min er pr dags dato ikke noe å skrive særlig om, rundt 65-68%, så den blir vel ikke nevneverdig lavere enn det?