Hjelp!!! er ølet mitt infisert ?

I da g har jeg flasket et brygg som har stått ca 7 uker på gjæringsdunk. ølet hadde en skinnende hinne oppå, samt noen flytende gjær-rester. Det er en Santas Winter warmer med ekstra flytende maltekstrakt+ tilsatt ca 100 gram ekstra humle. Alle ingrediensen ble kokt før det ble tappet over i gjæringsdunken. Dunken ble rengjort med klorin og skylt godt med kaldt friskt vann.
Det lukter friskt og godt av ølet, og det har ingen usmak, men denne hinnen bekymret meg litt20141015_121009.jpg

Mvh jan Arne Nilsen20141015_121009.jpg
 
Bildesøk i google etter infected beer.
I mine øyne så ser jeg ikke noe infeksjon her, men har ikke all verdens erfaring enda.

Menne, 7uker på primærdunk?
 
Har du rørt i brygget før du tok bildet?

Synes selv den hvite bobla, hvis det er det det er ser litt skummel ut.
 
Dette ser ut til å kunne vera infisert i ei tidleg fase, men om det smakar godt kva er problemet? Lagre kaldt og drikk opp fort i tilfelle...
 
Tilbake
Topp