Hej
Ja endelig blev det efterår og ude temp. passer bedre til gæring af øl. Ser også der er kommet lidt mere liv i forummet.
Jeg har forsøgt mig på en lys stærk Belgier. Se opskriften her
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercal...lesort=&numshow=50&namesearch=&brewersearch=
Min OG: 1082 Efter 10 dages gæring og omstik. til 2. gæring er den på 1042. Høres lidt højt ud? Jeg gemte en slurry som står på køl. Spørgsmålet er nu om jeg skal fede min slurry op og tilsætte den, eller slå koldt øl i blodet og vente 14 dage på 2. gæring og lade tiden løse alle problemer FG bør blive: 1015
Jeg havde lidt temp. problemer under mæskning og der blev mæsket mellem 65 og 75. Lund el gryden har vældig dårlig termostat.
hilsen
Christian :godtoel:
Ja endelig blev det efterår og ude temp. passer bedre til gæring af øl. Ser også der er kommet lidt mere liv i forummet.
Jeg har forsøgt mig på en lys stærk Belgier. Se opskriften her
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercal...lesort=&numshow=50&namesearch=&brewersearch=
Min OG: 1082 Efter 10 dages gæring og omstik. til 2. gæring er den på 1042. Høres lidt højt ud? Jeg gemte en slurry som står på køl. Spørgsmålet er nu om jeg skal fede min slurry op og tilsætte den, eller slå koldt øl i blodet og vente 14 dage på 2. gæring og lade tiden løse alle problemer FG bør blive: 1015
Jeg havde lidt temp. problemer under mæskning og der blev mæsket mellem 65 og 75. Lund el gryden har vældig dårlig termostat.
hilsen
Christian :godtoel: