amber malt (Thomas Fawcett) 3,00 kg
gotländsk rökmalt 3,00 kg
( www.humle.se )
Gjær:
Wyeast 1728 Scottish Ale
Urter:
Ryllik (Achillea millefolium) 28,00 gr 60min
Burot (Artemisia vulgaris) 28,00 gr 60min
Einebær (Juniperus communis) 5,00 gr 10min
Pors (Myrica gale) 2,00 gr 10min
klarurt 3,00gr 10 min
enstegs mesking ved 68 grader celsius i 60 minutter.
:godtoel:
gotländsk rökmalt 3,00 kg
( www.humle.se )
Gjær:
Wyeast 1728 Scottish Ale
Urter:
Ryllik (Achillea millefolium) 28,00 gr 60min
Burot (Artemisia vulgaris) 28,00 gr 60min
Einebær (Juniperus communis) 5,00 gr 10min
Pors (Myrica gale) 2,00 gr 10min
klarurt 3,00gr 10 min
enstegs mesking ved 68 grader celsius i 60 minutter.
:godtoel: