Hei,
Jeg har tatt for mye malt i maltrøret på min 20 liters braumeister speidel.
Det er denne vi lager: https://docs.google.com/document/d/1p7EQKvXSWyEWip9M7FPtpzpg3vzndf-sg7tlN7yZ4i0/edit
Det var veldig lenge siden vi brygget sist, så jeg innså ikke at dette ble i meste laget før vi startet. Det er ingen stor "foss" av øl som renner over kanten på maltrøret slik det pleier, det renner mye saktere.
Er det noe jeg kan gjøre for å "redde" øla?
1. Kan jeg bare la den meske en time lengre istedenfor?
2. Er det bedre at jeg stopper den og "graver ut" en del av malten og kjører dobbeltmesking?
Hva foreslår dere? Jeg vil gjøre alt for å oppnå beste mulig resultat med den tabben jeg har gjort.
Takk på forhånd.
Jeg har tatt for mye malt i maltrøret på min 20 liters braumeister speidel.
Det er denne vi lager: https://docs.google.com/document/d/1p7EQKvXSWyEWip9M7FPtpzpg3vzndf-sg7tlN7yZ4i0/edit
Det var veldig lenge siden vi brygget sist, så jeg innså ikke at dette ble i meste laget før vi startet. Det er ingen stor "foss" av øl som renner over kanten på maltrøret slik det pleier, det renner mye saktere.
Er det noe jeg kan gjøre for å "redde" øla?
1. Kan jeg bare la den meske en time lengre istedenfor?
2. Er det bedre at jeg stopper den og "graver ut" en del av malten og kjører dobbeltmesking?
Hva foreslår dere? Jeg vil gjøre alt for å oppnå beste mulig resultat med den tabben jeg har gjort.
Takk på forhånd.