Hei.
Er det noen som vet noe om nøtter i øl, spesielt haselnøtt? Skal jeg ha de i ovn først? Må jeg unngå at jeg får olje i vørteren (gjæringskaret)? Kan jeg ha de in mesken eller skal jeg tilsette etter hovedgjæringen? Skal jeg hakke grov eller male fin??
Kjøpte en pose i dag og har lyst å prøve meg på en sterk mørkt øl med honning og haselnøtt. Om honningtilsettning vet jeg litt men nøtter er ny for meg.
Er det noen som vet noe om nøtter i øl, spesielt haselnøtt? Skal jeg ha de i ovn først? Må jeg unngå at jeg får olje i vørteren (gjæringskaret)? Kan jeg ha de in mesken eller skal jeg tilsette etter hovedgjæringen? Skal jeg hakke grov eller male fin??
Kjøpte en pose i dag og har lyst å prøve meg på en sterk mørkt øl med honning og haselnøtt. Om honningtilsettning vet jeg litt men nøtter er ny for meg.